Totuuden monumentti

Runoilija Hegemony

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 7.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuiskasit silloin hiljaa
"Sinä et tarvitse ketään"
Etkä jäänyt sitä selittämään

Se on outo otaksuma
Vaikken minä ketään kaipaa
Paitsi jos joskus haluan

Sinuakin harvoin ajattelen
Vaikka aina vain hyvällä
Heitin sinut hiljaa pois
Huomaamattani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot