Nimetön

Runoilija sairas hoitaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi hän
kenellä on valtit kädessään
ässät hihassaan
yhtäkkiä
polvilleen putoaa
ja muiden tahtiin hengittää
Hän joka saa aseet parhaat
ja todennäköisyydet
ei taistoon taivukaan
sodat häviää
vaikka kaikkensa antaa
ja tahtonsa suurin
Kenties peluri
sotilas
ei koskaan ollutkaan
Tahtoisi luovuttaa
heiluttaa valkoista lippua
ja vain rakastaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot