Mitä tarvitsen

Runoilija sairas hoitaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hänen suklaiset pojansilmät
aavistus varjoa niiden alla

Se miten hän laittaa makaronia ja jauhelihaa
syödään sitä sohvalla

Kuinka hän koskettaa hellästi pikkuisen
kuin arkaillen

Hänen tarinoissaan haaveet ja aikeet
aivan omieni kaltaiset

Niitä rakastan
ja niistä saan kaiken

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Soma runo, lukuunottamatta jauhelihaa, kaunis kuvaus, pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot