Viimein. Sinä

Runoilija sairas hoitaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten voin kirjoittaa runon sinulle
joka olet jo jokaista runoa kauniimpi
enemmän kuin sanoilla voi piirtää.
Voin vain sanoa
olet antanut voiman, lämmön
uskon unelmiin ja ihmiseen. Itseenikin.
Totta se on, sydän sen yhtäkkiä tietää
mitä pää vuodet miettii, etsii.
Eikä tarvita enää kysymyksiä,
yhtään epäilyksiä.
Tässä hän on.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot