Kaipaava syli

Runoilija sairas hoitaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Henkäys minua, puntaroiva katseeni ja intoni uuteen.
Aavistus sinua, peloton hymysi ja keveys kulkea.
Katsoisin kuinka nauraisitte yhdessä,
kasvaisitte ja ylpeydellä opettaisit elämään.
Ja kun nukkuisitte, en malttaisi silmiäni sulkea,
rakkaideni unta valvoisin.
Ja jos vaikka menisit, hänen lapsensilmissään
näkisin sinut vielä täällä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeutta,ikävää ja rakkautta henkii tämä runo. Ihanaa luettavaa.:)

Hieno ja rakastava on runosi. Kiitos tästä.

Kaihoisaa kaipausta hienosti kirjoitetussa runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot