Nimetön

Runoilija sairas hoitaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten kymmenen ¨
voi olla
vähemmän kuin yksi,
ainut.
Poikia kauniita,
joita ei tunne.
Suudelmia kerää,
tuhansia,
kosketuksia ja sanoja,
haavoihin puhaltavia,
mutta valheita,
polttavia.
Eivät ne paranna,
täytä tilaa,
johon
mahtuu vain yksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean surullista,mutta hyvää tekstiä.Kymmenen ihmistä ei voi korvata sitä yhtä.

 

Käyttäjän kaikki runot