kohtalotoverilleni

Runoilija nefer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sisimpäni peitän katseilta..,silmieni edessä häilyy varjo..,joskus avautuen..,usein peittäen..,ettei minua nähtäisi...paljaana...
 

näin tien vierellä taipuneen puun

ohuen, hennon

lumen painaman

nöyrästi latvus

hamuten maata

kuin turvaa hakien

tule kevät

tai myrskytuuli

poista taakka

painava

nosta latva

valoon, ylös

lämmitä aurinko

sulata maa

on aika uuden elämän

Selite: 
näin itseni tuossa nöyrtyneessä puussa.., se luonnon armoilla, minä elämän..
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo. Viime talven puut eivät taakkaansa kestäneet.

Niin.
Me peilaamme itseämme Luonnossa,
tai oikeastaan niin että kun olemme osa Luontoa on selvää että vastakaikua tapahtuu.
Runosi on herkän riipaiseva,
ja puut... en osaa ajatella elämää ilman puita!

kaunis allegoria. Hieno runo. Ja eiköhän meitä ole aika monta jotka nöyrrymme taakkamme alla. Minulle juuri tähän hetkeen sopiva empaattinen lukukokemus - kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot