ihana elämä

Runoilija nefer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sisimpäni peitän katseilta..,silmieni edessä häilyy varjo..,joskus avautuen..,usein peittäen..,ettei minua nähtäisi...paljaana...
 

askeleeni on kevyt

hymyni herkässä

auringonsäteet leikkivät kristallihangella

tunnen vielä sinun tuoksusi

kätesi kosketuksen muisto viipyy ihollani

näen vain valoa

en varjoja

elämä sykkii suonissani

minä elän

Selite: 
elämä on joskus niin sitä oikeaa..
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämäntäyttä.

Ihana tunnelma tässä.

Kaunista on, jos tuolta tuntuu niin ei tiedä kuin kadehtia ja toivoa, että kaikki jatkuu

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot