onnea tämäkin

Runoilija nefer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sisimpäni peitän katseilta..,silmieni edessä häilyy varjo..,joskus avautuen..,usein peittäen..,ettei minua nähtäisi...paljaana...
 

niin kylmä ja levollinen

talvinen taivas

kirkkaan sininen

auringonsäteet häikäisevät

lämmittävät mielen

etäinen

ja tässä

miksi kaipaisin kesää

kun en saa tarpeekseni

tästäkään hetkestä

Selite: 
talvinen aamu hurmasi minut
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot