sinua ei enää ole

Runoilija nefer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sisimpäni peitän katseilta..,silmieni edessä häilyy varjo..,joskus avautuen..,usein peittäen..,ettei minua nähtäisi...paljaana...
 

olet poissa

kuollut

KUOLLUT

kylmä viima lävistää sydäntäni

sieluni huutaa mykkää huutoa

kuinka joku niin vahva ja eläväinen voi olla kuollut

KUOLLUT

kuinka vihaankaan tuota sanaa

EI

EI

se ei ole totta

SE EI SAA OLLA TOTTA

JUMALANI AUTA MINUA

Selite: 
rakkani on poissa.. sanovat kuolleen..
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvät raskaat tunteet vellovat runominän mielessä, yrittäen kieltää kuulemaansa totuutta ja laistaa suurta surua pois mielestä.

Vahva teksti on tässä.

Runo epätoivosta tuskasta ja hädästä!
Tuskainen tilanteen kuva!

 

Käyttäjän kaikki runot