minä olen sinä

Runoilija nefer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sisimpäni peitän katseilta..,silmieni edessä häilyy varjo..,joskus avautuen..,usein peittäen..,ettei minua nähtäisi...paljaana...
 

Kuljetit minua pitkin haaveiden siltaa,läpi utuisen haaveen..unenomaisen.
Silloin maailmani oli unelmia täynnä,toiveita uudesta elämästä.
Sydämeni pakahtui onnesta.
Jokin sinussa imi minusta kaiken.. minuuden,yhdeksi sinun olemuksesi kanssa.
Olimme hetken yksi ja kokonainen.
Unelma toteutui täydeksi..mutta vain hetkeksi,liian lyhyeksi ajaksi.
Viikkoja oli monta,kuukausiakin,mutta se ei riitä,ei minulle.
Haluan ikuisuuuden ja unelman täyttymyksen.
Haluan itseeni sinut,samoin kuin sinä silloin omit minut.
Haluan olla yksi ja sinä..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen tunnelma. Minulle runossa nousee esille haikea tunne

Luin runojasi..
Tämä vaikutti minuun eniten,
tunnelma on käsinkosketeltava, ns.
Tunnelma imaisee lukijan mukaansa.
Hyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot