091206

Runoilija pippuri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2003
Viimeksi paikalla: 21.3.2023 19:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kai saan repiä itseni irti leikkauskohdasta
Irroittaa johdot
Koneesta josta kummatkin hengitämme

Osaan minäkin käyttää hyväksi
Jokaista kättä joka ojentuu pyytämään apua
minun tapauksessani
Häpeä kulkee ylpeyden edellä

En mä tahdo enää muuttua

Katu huokaa joka askeleella
Sentti sentiltä kilometreiksi
Silmämeikki poskilla kertoo omaa tarinaansa

Enää mua ei edes hävetä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

karua ja rehellistä. korutonta ja runollista.

"Osaan minäkin käyttää hyväksi
Jokaista kättä joka ojentuu pyytämään apua"

ja lopun viimeiset neljä riviä. niiden kokonaisuus muodostaa mulle jonkinasteisen täydellisyyden, niissä on jotain.. sitä jotain.

ytimekäs loppu...

vaikuttava. 'silmämeikki poskilla kertoo omaa tarinaansa', tarinaa pettymyksistä, surusta ja joskus myös onnesta.

 

Käyttäjän kaikki runot