Trois mot

Runoilija pippuri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2003
Viimeksi paikalla: 21.3.2023 19:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kolmen sanan jälkeen
Tunsin vain tunteettomuuteni
Ja kuinka sydän jätti lyöntejä väliin
Please stay

where
you
are.

Oot jotain liian täydellistä
Kun hellyys juoksee helminä ihollasi
Vastaat tunteettomuuteeni hymyin
Pidät toisella kädellä kiinni
Ja toisella lasket vapaaksi

Kolme sanaa, kulta
Kolme sanaa
ja rakastat suruni pois

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot