Kunnes kuolema teidät erottaa

Runoilija pippuri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2003
Viimeksi paikalla: 21.3.2023 19:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän elää eikä hengitä

Joka aamuinen kahvi vaihtunut harmaisiin tapetteihin

suudelmat huokauksiin

vielä tänään rakastetaan tottumuksesta

ja sydän lyö vain refleksinä

eikä kukaan kuule

kuinka lautaset särkyvät yksi kerrallaan
ihmiset särkyvät yksi kerrallaan

kunnes nauruun sekoittuvat lähestyvät sireenit

Hääpäiviä yksi vähemmän.

parisuhdeparodiaa 24/7 ilman kahvitaukoja

kulta, eikö tämä koskaan lopu?

takaisin lavalle vielä

ja vielä

ja vielä

Hän ei ole enää täällä

Nyt imuroit jo kolmatta kertaa

viikkaat lakanat joissa olit

hunajaa hänen jokaiselle neliösentilleen

ja itket

miten kauan olitkaan värisokea hänen vihreille silmilleen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huh miten voimakasta tekstiä. Suorastaan kylmää runon sisältö. Tällaisessa ihmissuhteessa ei pitäisi kenenkään elää - ja silti se on arkipäivää niin usein.

Mielettömän hieno runo, täynnä tunnetta. Elämänmakuinen. Pidin paljon.

mahtava runo, niin todellinen mutta kaunisti kirjoitettu

 

Käyttäjän kaikki runot