acte d'amour

Runoilija pippuri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2003
Viimeksi paikalla: 21.3.2023 19:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuiskauksista ydinräjähdyksiin
Kadonneet kolme sanaa solisluilla
Koko maailma värikalvoilla
ja sattuu.
Kun panssari sydämen ympärillä pettää

ingnoble amour, mon chéri.

Nanosekunnissa ratkot kuilut välillämme äärettömiin
Huuhdot minut sinusta
Lööpeistä henkilökohtaisuuksiin
Sano se niin että tuntuu
kaikille
Minua ei enää ole sinulle.

Oven jälkeen sata askelta
Call me
ja olkoon niin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

erittäin kauniita, surullisia ja koskettavia runoja sinulla. omaperäisesti kirjoitettuja.

 

Käyttäjän kaikki runot