Nimetön

Runoilija Suzy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni menninkäinen joka kertoo elämästään runojen avulla kun ei muuten pysty....
 

Sinä hylkäsit minut pienelle, pimeälle saarelle.
Tajusin eilen,
kuinka suuri ja valoisa se oli sinun kanssasi.

Sinä jätit minut yksin tähän maailmaan.
Tajusin eilen,
miten kaunis se oli sinun kanssasi.

Sinun rakkautesi kuoli minua kohtaan.
Minä hajosin pieniksi, teräviksi sirpaleiksi.
Eilen sain koottua sirpaleet.

Eilen ymmärsin että elämä jatkuu kaikesta pahasta huolimatta.
Rakkautenne ja tukenne, ystäväni, kantavat minua eteenpäin.

Vaikka menetin paljon, minulle jäi paljon hyvää.

Selite: 
En tiedä, osasinko ilmaista menettämisen tuskan oikein. Mutta toivon että edes hitunen suruani ja kaipaustani välittyy muillekin. Menetin kolme itselleni äärettömän tärkeää ihmistä/olentoa lyhyen ajan sisään. Nyt alan ymmärtämään sen että vaikka he eivät ole kanssani, kauniit muistot heistä pysyvät sydämmessäni ikuisesti. Elämä kääntyi hyväksi rakkaiden ihmisten tuella. Kiitos ystävät. <3
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana

tämä on surullinen. mutta tosi kaunis <3 :)

 

Käyttäjän kaikki runot