sinulle

Runoilija Suzy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni menninkäinen joka kertoo elämästään runojen avulla kun ei muuten pysty....
 

Kertoisinko siitä ikävän tunteesta joka yllättää sydämeni pimeyden laskeutuessa
vai kertoisinko pikkuisesta ihmisestä joka hymyilee sisälläni muistaessaan sinun ajatuksesi, sinun hymysi.

Mitä kertoisin sinulle ikävästä joka tuntuu vartaloni jokaisessa sopukassa..

Onko edes sanoja kuvaamaan sitä tunnetta kun ei ole kokonainen?

Selite: 
ei oo järkee... :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot