Nimetön

Runoilija Suzy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni menninkäinen joka kertoo elämästään runojen avulla kun ei muuten pysty....
 

Sinä olet kaunis, niin kaunis.
Minä kosketan sinua hiljaa.
Minä kosketan sinua hellästi.
Kylmä ihosi suutelee lämpimiä sormiani.

Rakkaani, miksi olet noin kylmä?
Rakkaani, miksi et vastaa kosketuksiini?

Teenkö minä sinut kylmäksi?
Eikö rakkauteni saa liekkiäsi syttymään?

Miksi me emme onnistu tekemään suurta tulta, joka roihuaisi suurena, polttavana kokkona lämmittäen meitä molempia?

Selite: 
niin outoa.. niin outoa.
Kategoria: 
 

Kommentit

*yhdyn edelliseen kommenttiin*

Mielenkiintoisia kysymyksiä runosi sisältää. Rakkauden olemuksen arvaamattomuutta ilmaisit hyvin :)

 

Käyttäjän kaikki runot