Elämän virta

Runoilija Suzy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni menninkäinen joka kertoo elämästään runojen avulla kun ei muuten pysty....
 

Jos elämä olisi kuin viidakko,
tahtoisin kahlata sen läpi joutumatta vaaroihin.

Jos elämä olisi kuin meri,
en tahtoisi joutua sen virran vietäväksi,
vaan tahtoisin itse päättää suuntani.

Elämä on kuitenkin vain elämä,
kohtalon virta, joka heitttelee meitä, tahtomattamme.

Kuitenkin joskus pääsemme kauniille rannalle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniita ajatuksia! Kirjoitat hyvin, minä ainakin tykkään.

10 ei tästä voi muuta sanoa...

 

Käyttäjän kaikki runot