TAMMIKUU

Runoilija Punahilkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2017
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 15:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kyllon surkias lais
kaikki ku toimii
sähköllä vain

Ei tuu kraanasta vettä
josta keittääsin mettä

Hellat jokka kuumiaa puilla
on enää vain
unelmiss

Caruna ilimoottaa
parin tunnin väliin

Saamma vian korijattua
siihen  ja siihen   menness
ny on luvattu
kymmenekss

Avutoon o ihimine
kun nappuloota ei voi
vain painella

Kyllä ennenvanahana
oli 
henua
ku vesi oli prunnis
ja hellahan tehtin
valakia

Sai
aamusoropit keitettyä
eikä
kiristäny
kaffihammasta

0
Selite: 
Tositarina 3.1.2018
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kielen jouhevuus nostaa tunnelmaa ja hymyäkin
vakavalla runollasi, pulassa miltei on nykyihminen
sähköttä, vaikka olen reilun puolitoista kuukautta
ollut ilman oman kaivon vettä, eipä ole tullut mieleeni
miten paljon vaikeampi on tilanne, jos virtakin puuttuu,
lupsakkaa liikettä runosanoillasi
 
😄😁😄
Tämä on todella upea runo. Meilläkin on kaikki sähköllä. Jos sähköt katkeavat, niin suuria vaikeuksia tulee.

Hyvää alkanutta vuotta 2019
Epeli ystäväin 🤗🌹🤗
samoin ihanaa siunattua 2019
Hyvä kuvaus kehityksen ihanuudesta! Mie olen asunut elämäni ensimmäiset 14 vuotta sähköttömässä mökissä ja kun siihen oli totuttu, ei sähköjä osannut kaivatakaan.
Kiitos resu👌
Sähköllä toimii melkein kaikki, ja kun ne on poikki, elämä menee ihan mullin mallin..tosi hyvä runo.
Kiitos kiitos 🏵🌺🏵
Tilanne ei kovin mukava mutta hymynkare nousi suupieleen runoasi lukiessani :)
 

Käyttäjän kaikki runot