Aalloilla

Runoilija Punahilkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2017
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 15:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kuuletko sinä

näetkö sinä

haistatko
maistatko


rakkautta tuota
luonnon
huumetta joka 
on kuin paise
ei irtoa
ei lähde käskyttämällä



kuulenko minä
näenkö minä
haistanko
maistanko


jos

vastaukset ovat
kyllä

elämme samoilla
aalloilla
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Juu... Täällä pelaa aistit :)

Mikäs sen mukavampaa ku olla samalla lainehella
Hyvä runo :)
 

Käyttäjän kaikki runot