Hyvästit

Runoilija Punahilkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2017
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 15:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Nyt rauha ja hiljaisuus

Ei tuskat ei murheet
                 sua paina

Kukkia
        lempeitä tuulia

Niitä on siellä
               missä olet nyt
Selite: 
Hilkan muistolle
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan syvästi osaa suureen suruusi. Poismeno koskettaa meitä kaikkia <3 
Kaunis
kauniisti, kuin silitellen sanat luovat tunnelmaa
eronhetkeen, yhteiseen menetykseen, myötäelo on
runosi vahvuutta
 
Kaunista ja koskettavaa.
 

Käyttäjän kaikki runot