Suuri hippunen

Runoilija Punahilkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2017
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 15:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Voi
hitsipilli
joskus kolahtaa
ja kovaa

Sain suuren rakkauden

huomenna haen
sen kotiini
tänne näin

Sydän täynnä
innostusta
levii kohta
niikuin entisen
erkin eväät

voisin sanoa että 
hyvää ei
odota 
koskaan 
liian kauan

kun natsaa 
on mahakin
ihan kuralla
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihanaa odotusta <3

Pysyhän nyt nahoissas siellä :D
Tätä lukiessa hymy vain leveni.  :)
Hauska kahdella tapaa
sarkasmilla ja metaforalla
Upea sihaus hitsipillistä. rauta punaisena hehkuu...
tarmokkaassa innossaan hymyistä onnentunnetta tulvillaan
ihanuus on kun rakastaa saa, sielulintua laulattaa
 
 

Käyttäjän kaikki runot