Aika

Runoilija Punahilkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2017
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 15:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
pitkin harppauksin
monta kilometriä

eikä sydän mulijahtele
ajatus jossain
ei
enää 
juurikaan
Sinussa

ihana aika ollut
unelmoida
suunnitella

nyt

Netti
valloittaa
aikani

yhdessä on ihku olla
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tätä päiväähän se -
mutta kun netti ei halaa eikä pussaa!
Voi koiruus  ❤️
 

Käyttäjän kaikki runot