Lapsen hymy

Runoilija Pikkumamma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ILOINEN, KAIKKIEN KANSSA TOIMEEN TULEVA. KAHDEN LAPSEN ÄITI. ELÄMÄ ON LYHYT, NAUTI SIITÄ, ELÄ TÄYSILLÄ.
 

Lapsonen rakas hymysi on kuin aurinko kesäisenä
aamuna niin kaunis ja tulvillaan onnea.
Hymysi luo onnea ja paljon iloa.
Hymysi kertoo kuinka paljon välität ja
rakastat vanhempiasi.
Hymysi lapsoseni on minulle kauneinta
ja tärkeintä koko maailmassa.

Selite: 
Runo siitä kuinka lapsi on tärkeä ja kuinka paljon lapsen hymy tuo iloa.=)
Kategoria: 
 

Kommentit

positiivinen eli hyvä

positiivinen eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot