Kevät sää ihana

Runoilija Pikkumamma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ILOINEN, KAIKKIEN KANSSA TOIMEEN TULEVA. KAHDEN LAPSEN ÄITI. ELÄMÄ ON LYHYT, NAUTI SIITÄ, ELÄ TÄYSILLÄ.
 

Kevät se luonnon taas lämmittää,
kevät kukat kasvattaa,
kevät rakkauden saa kukoistamaan.

Kevät ja linnut taas palaa suomeen takaisin.
Kevät se saa taas haaveksimaan.

Selite: 
Kaunis runo keväästä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot