Onni on..

Runoilija Pikkumamma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ILOINEN, KAIKKIEN KANSSA TOIMEEN TULEVA. KAHDEN LAPSEN ÄITI. ELÄMÄ ON LYHYT, NAUTI SIITÄ, ELÄ TÄYSILLÄ.
 

Onni on rakkautta,
Onni on kauniita muistoja,
Onni on ystäviä.

Onni on saada joskus omaa aikaa,
Onni on yhdessä olemista.
Onni on toisista välittämistä.

Selite: 
Runo onnesta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot