Koulu aikainen ihastus

Runoilija Pikkumamma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ILOINEN, KAIKKIEN KANSSA TOIMEEN TULEVA. KAHDEN LAPSEN ÄITI. ELÄMÄ ON LYHYT, NAUTI SIITÄ, ELÄ TÄYSILLÄ.
 

Muistan kuinka ensi kertaa näin sinut, sun hymysi ja katseesi sai minut leijumaan pilvissä. Olit aina niin aurinkoinen ja ystävällinen. Se oli ihastusta ensi silmäyksellä, mutta ne tunteet vaan olivat yksipuolisia. Ihastus se koulu aikainen oli ihana ja erilainen kuin muut luokkani pojat. Nykyäänkin sua usein muistelen ja ajattelen.

Selite: 
Runo joka kertoo ihastuksesta koulu ajoilta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot