Ystävyyttä suurempaa

Runoilija Pikkumamma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ILOINEN, KAIKKIEN KANSSA TOIMEEN TULEVA. KAHDEN LAPSEN ÄITI. ELÄMÄ ON LYHYT, NAUTI SIITÄ, ELÄ TÄYSILLÄ.
 

Mietin sua 24/7.
Haaveilen sinusta.
Voin vieläkin nähdä silmiesi loiston
ja sen ihanan hymysi.
Olet erillainen, olet ystävyttää suurempaa.

Selite: 
pieni runo siitä kuinka ystävyys voikin johtaa rakkauteen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot