Menneisyyden kahluusaappaat

Runoilija dd4c04181d082dee8c5914c383449400

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2003
Viimeksi paikalla: 23.8.2018 11:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain yksi elämä on elämistä varten.
 

Katselen kuviasi
joissa kelaan muistojani
kaikki nuo hetket
minun haaveideni retket

sinun vierelläsi.

Muistan lähes kaiken
sen pienimmänkin henkäyksen
lähelläsi ollen, vierelläsi juosten
omaa elämääni uudelleen oppien

rakastuen yhä uudelleen.

Matkalla kadotin, osan sinua, osan minua
nyt kun kuviasi katselen
kahlaan läpi syvien vesien
ja huomaan, miten sinua kaipaankaan

vierelläni olemaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot