Tulit iholleni

Runoilija dd4c04181d082dee8c5914c383449400

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2003
Viimeksi paikalla: 23.8.2018 11:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain yksi elämä on elämistä varten.
 

kuin sateen pisarat
laskeudut iholleni
kosketuksellasi
herätä pienimmätkin
aistini

pieni sadepisara
pieni pala onnea
sateen sata pisaraa
kastelee rakkauteni
maisemaa

kastele minun juureni
kostuta maa rakkaudelleni
istu siinä ihollani
suutele pisaroillasi
huuliani

enkä koskaan
ravista sinua pois

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi kuinka kaunis ja ihana. Pidin tästä tooosi paljon. Hienoja sana valintoja.

Herkkää ja kaunista =)

Ihan iholla tuntuu,
rakkauden pisarat...
hyvin kaunis runo, pidin!

Mahtava tunnustus. =)

 

Käyttäjän kaikki runot