Syvyydessä

Runoilija dd4c04181d082dee8c5914c383449400

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2003
Viimeksi paikalla: 23.8.2018 11:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain yksi elämä on elämistä varten.
 

Mielen syvyyksissä, voi vesi olla tummaa
Perhonen kädelläni painaa
Kuin halvaantunut yrittäisi sitä nostaa

Kyyneleet tulevat, ne vierivät ja valuvat
Vastustamattomasti kohti maata
Poskipäiltäni tippuvat

Kun vain tietäisit
Kun vain näkisit
Ja minun kaikista rakkaimpani

Anteeksi antaisit.

Selite: 
Ei ole enempää sanoja.
Kategoria: 
 

Kommentit

Suruisaa on sointi sanojesi

todella herkkää koskettavaa sydämen tuskaa, varmaan aikaa myöten myöskin anteeksi anto on tulossa, voimia päivääsi

Koskettavaa kerrontaa

 

Käyttäjän kaikki runot