Unessa

Runoilija dd4c04181d082dee8c5914c383449400

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2003
Viimeksi paikalla: 23.8.2018 11:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain yksi elämä on elämistä varten.
 

kuin kellastuneet lehdet
uneni matkaavat
lehdet puista
hiljaa putoilevat

syksyistä maisemaa
uneni rakentaa
sateenropinaan
voi rauhassa nukahtaa

uneni matkaan
minä sinut otan
ja uneni taian
kanssasi jaan

edes hetkeksi
tulee uneeni seuraksi
kuin taivaan linnut
lennetään vapaaksi

pieni hetki ollaan
vapaita vaan
murheet maan
jää kauas taa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot