Elämän henkäys

Runoilija dd4c04181d082dee8c5914c383449400

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2003
Viimeksi paikalla: 23.8.2018 11:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain yksi elämä on elämistä varten.
 

elämän ainutkertaisuus
henkäys talvipakkasessa
hetki hengityshöyrynä ilmassa
sen jälkeen poissa

sinä rakkaani
hengityshöyrynä tässä hetkessä
elämämme keuhkoissa
kunnes olemme tuhkana

menneisyyden kaiut kaatavat aitoja
tämä hetki ja yhteinen tulevaisuus
rakentavat onnelle kotia
paikkaa rakkautemme olla

teemme vain kaksi avainta
sinun ja minun
muut, kaikki muut
pysykööt poissa

olen oppinut, olen nähnyt
olen katunut, olen surrut
mutta aina sinut nähdessäni
kerta kerran jälkeen pohjattomasti rakastunut

ole minun ja lupaan olla sinun
anna minulle avaimesi, annan omani sinulle
saamme avaimet toisiimme, sydämiimme, sieluumme
ja läpi saman oven niihin kuljemme

eikä kukaan muu.

Selite: 
Ei tähän ole enempää sanoja.
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis rakkausruno jos ei peräti ajatukseltaan täydellinen. kiitos.

Kaunis herkkä täydellinen kuvaus kahden ihmisen rakastumisesta, ja yhteisen kodin ja rakkauden jakamisesta, ilman ulkopuolisia ihmisiä. Avaimet yhteiseen kotiin avaimet toistenne sydämiin.

 

Käyttäjän kaikki runot