Elokuun helteitä odotelin

Runoilija Herra Lumiukko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2003
Viimeksi paikalla: 19.1.2016 15:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syntymäpäiväni yleensä myöhään syksyllä, ensilumen aikaan. Luonteeltani olen tunteikas, iloinen ja elämästä nauttiva Lumiukko
 

Isä, Missäs on elokuun helteet,
joku kysyy että miksi näin teet.
No kaikki sää mulle kelpaa kyllä,
on vaan sitten eri vaatteet yllä.

Hellehatun kaappiin mä jätän,
jäätelöä joskus toisten mätän.
Hypitään sitten vesilammikossa,
ja kerätään marjoja pusikossa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot