Seissyttä kahvia

Runoilija Herra Lumiukko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2003
Viimeksi paikalla: 19.1.2016 15:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syntymäpäiväni yleensä myöhään syksyllä, ensilumen aikaan. Luonteeltani olen tunteikas, iloinen ja elämästä nauttiva Lumiukko
 

Kerran kesken kiireen seissyttä kahvia join,
ennen kuin kiireen vilkkaa töihin mä ajoin.
Voisi toki paremmin aloittaa aamulla duunin,
kuin juo seissyttä kahvia ala mikroaaltouunin.

Itse kahvin seisottaminen ei ole isoa haittaa,
onhan siinä paljon asioita, jotka mulle maittaa.
Täytyy vaan siitä löytää ne positiiviset puolet,
ehkä sillä pysyy kunnossa mieli ja omat suolet.

Selite: 
Nämä sanat vaan mielessä yön tunteina pyöri. :) :)
Kategoria: 
 

Kommentit

no olipas rempseä runo.
hymyilytti...
täytyykin keittää kahvia =)

 

Käyttäjän kaikki runot