Hymyterapiaa

Runoilija Herra Lumiukko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2003
Viimeksi paikalla: 19.1.2016 15:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syntymäpäiväni yleensä myöhään syksyllä, ensilumen aikaan. Luonteeltani olen tunteikas, iloinen ja elämästä nauttiva Lumiukko
 

Elämää keskellä kaiken muun,
näen minä ihanan hymysuun.
Voi kuinka pelkkä hymy kantaa,
katsojalle iloisen mielen antaa.

Ja mikä tässäkin on niin hyvää,
oli hymy vaikka kuinka syvää.
Siitä ei tarvitse mitään maksaa,
ja näkijä taas paremmin jaksaa.

Sustakin vois tulla ammattilainen,
olitpa sitten mies taikka nainen.
Ja näin toisille hymyterapiaa annat.
ja pahan päivän yli jonkun kannat.

Selite: 
Eiks tää hymy ole sellainen käyttämätön voimavara. Sitä vaan viljelemään, niin alkaa kaikki näyttämään aurinkoisemmalta ympärillä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hymyterapiasi toimii... runosi saa Hymyilemään.
Pidin.
:))

Hymyterapiasi toimii... runosi saa Hymyilemään.
Pidin.
:))

Mukavan positiivinen.
 

Käyttäjän kaikki runot