Tunnemyrsky

Runoilija Herra Lumiukko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2003
Viimeksi paikalla: 19.1.2016 15:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syntymäpäiväni yleensä myöhään syksyllä, ensilumen aikaan. Luonteeltani olen tunteikas, iloinen ja elämästä nauttiva Lumiukko
 

Mistä nämä fiilikset nousivat pintaan,
sydän hakkaa ahkerasti mun rintaan.
Kuunnellessa Mamban biisiä hetken verran,
ajatukseni karkaa luoksesi taas kerran.

Kappaleessa lauletaan ikästä toisen luo,
ne sanat tunteen mieleen aika moisen tuo.
Sanon, että tunnemyrskyssä on hyvä olla,
nautinpa siis tästä hetkestä oikein kunnolla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot