Sinulle, minulta

Runoilija Puolisielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2003
Viimeksi paikalla: 11.10.2021 8:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haparointia runomaassa. Kiitos käynnistäsi luonani.
 

Sanoista
niistä kaikkein kauneimmista
ihmislapsetkin lopulta kudotaan
ja ajatuksista on sanat punottu
pienen mielen palmikoiksi
tämä on vain hieman takussa
kuten minäkin
rakkaimpani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella kaunis.

Nätti, todella nätti <3

Nätti, Suloinen, Lempeä...Ihana.

Tykkään tästä runosta

Ihastuin tuohon runosi alkuun...suloista. :)

Kaunista, upeaa sanailua
rakkauden runoilua *^^* *^^*

Tosi Suloinen.

Upeaa sanojen virtaa..

Onpa ihana runo, herättää paljon ajatuksia!

Kerrassaan suloinen runo tämä. ^^

I H A N A ! :)

Hieno runo.

Valloittava runo, ihana!

Aivan ihanaa sanailua.

 

Käyttäjän kaikki runot