Runoilija Puolisielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2003
Viimeksi paikalla: 11.10.2021 8:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haparointia runomaassa. Kiitos käynnistäsi luonani.
 

Unohtuisin sinuun
sisällesi ehkä
saippuakuplaan, rikkomatta
hiljaa sinua keinuttaisin
hyväilisin herättämättä
tutkailisin
katselisin
tuntisin rauhasi rytmin
jos vain vilkaisisit
ja tulisin kutsutuksi

Selite: 
Lisää vuorokaudenaikoja
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis :)

Tosi herkkä, kiehtova runo.
Särkyykö vai ei, tuo heiveröinen, hauras saippuakupla...
Hieno.

Niin kaunista, keinuvaa ja samalla niin haikeaa. Miten painava on sana "jos"...

kaunis ja herkkä runo niin särkyvää

Lämpimät onnitteluni. Tämä on kaunista, kypsää tekstiä joka sai minut hyvälle tuulelle!

Kaunis on ja saippuakuplamaisen herkkä
Onnea sinulle.

Ooh...

Jotenkin tuntui aika yksityisen oloiselta tämä runo, tuli melkein sellainen olo, että uskallanko tätä lukeakaan. Tuntui vähän oudolta lukea tämä, mutta ajatuksia se ainakin herätti. Oikein kaunis, herkkä, jotenkin koskettavakin ehkä.

herkkä ja kaunis!

Herkkää ja kaunista odotusta..hyvin puhutteleva :)

Niin puhdasta rakkautta, puhdasta toivoa ja odotusta. Ei mitään turhia, vain pienen pieni hetki, mikä loppujen lopuksi muuttaa aivan kaiken. Kerrassaan ihana.

Ihanaisen suloinen ja lämmin runo. Varmasti monikin vilkaisisi noiden sanojen jälkeen.

Aavistuksellisen herkkä runo tämä.

Tämä on kiehtova ja moniulotteinen. Aistikasta ja rauhallista tekstiä, pidän paljon:)

Kaunis.

Mielenkiintoinen runo, tuokiokuvia tässä paljon sisällä. Monisäikeinen sisältö/sanoma/ydin, oletan.
Hyvä.

Ei auta muu kuin liittyä ylistyskuoroon - unenlämpöinen, rauhallisen kaunis ja rakastava teksti.

Tyynnyttävä teksti. Tuli turvallinen olo ihan vain runosi lukemisesta. Hehkuu lämpöä ja rauhaa ja lopusta huolimatta myös toivoa. Heinoa jälkeä.

 

Käyttäjän kaikki runot