Never

Runoilija Puolisielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2003
Viimeksi paikalla: 11.10.2021 8:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haparointia runomaassa. Kiitos käynnistäsi luonani.
 

When the sun stays asleep
yet the stars will descend
-it's the end
When the moon will weep
and wither away

that's when our love has gone astray

Selite: 
Haparointia englanniksi välillä
Kategoria: 
 

Kommentit

Sujuva ja kaunis ! ^^

 

Käyttäjän kaikki runot