Kaiku

Runoilija Puolisielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2003
Viimeksi paikalla: 11.10.2021 8:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haparointia runomaassa. Kiitos käynnistäsi luonani.
 

Minä kätkin sinut
piilotin sisimpäni syövereihin
kuvaksi mieleni pianon päälle
kun en osannut unohtaa

Sinä sulit minuun
osaksi outoja ajatuksiani
unieni utuiseksi kaipaukseksi
jonka aamulla unohdin

Minä elin eloani
opin sinutta rakastamaan
kasvosi katosivat kaukaisuuteen
ihosi tuoksu unohtui

Yksi katse, ja on taas opeteltava unohtamaan

Selite: 
Valvotun yön jälkeisiä tunnelmia
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm, jos ne unet muistaa, niistä voi ottaa tienviittaa... Hyvä runo.

Hienosti kuvailet tunteitasi. Tunnepitoinen ja omaperäinen runo.
Kaunis.

Näin on näreet. Viimeisessä lauseessa
piilee totuus.

Hienosti kuvattu tuo irtipääsemisen vaikeus.
Kun ei muista edes ja sitten kohtaat kaiken taas...

Joskus jokin pieni sävelmä tai tuoksu tuo mieleen unohtuneita asiota ja henkilöitä. Alitajunta tekee kepposiaan. Oivallinen ja hieno runo.

Tämä on!!! Niin todentuntuinen ja elämänmakuinen...Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot