Nimetön

Runoilija StarFly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällänen omituinen otus joka joskus innostuu runon tapasia kirjottelemaan...
Koskaan ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan..
Ei todellakaan.

Arvostan todella paljon jos kertoisitte mielipiteenne runosistani :)

Kopiointi kielletty, ilman lupaa. Kiitos.
 

En tiedä,
miten selviäisin tästä kaikesta
jos sä et olis vierelläni.
Sun olkapäätäs vasten voin
itkeä ikävääni.
Sun kainalossas olen taas turvassa.

Mä tiedän,
ettei tää ole sullekaan helppoo.
Näät kuinka muhun sattuu,
mutta luulet ettet voi auttaa.
Sä autat mua olemalla siinä,
mun lähellä,
ojentamalla kätes halaukseen.

Ilman sua,
mun maailmani romahtaisi totaalisesti,
menettäisin otteeni kaikkeen.
Sä pidät mua kasassa,
mua ja mun elämääni.
En sua halua milloinkaan menettää.

Selite: 
Juha. 171105 ->
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanaa että olet löytänyt sen oikean. :)
onnea teille =)<3

hieno ja pyytävä runo,
toivottavasti hän vastaa pyyntöösi :)

surullista mutta ihanaa kun on rakas vierellä joka tukee ja auttaa jaksamaan.***

ihanaa että sinulla on hänet, jakamassa kaiken kanssasi, vahvasti ja rohkeasti kerrot tunteistasi häneen

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
StarFly Nimetön 4.5.2011 0 Runo
StarFly Nimetön 20.11.2007 0 Runo
StarFly Nimetön 20.11.2007 0 Runo
StarFly Nimetön 20.11.2007 0 Runo
StarFly Nimetön 28.9.2007 2 Runo
StarFly Ei 19.5.2007 1 Runo
StarFly Nimetön 5.2.2007 1 Runo
StarFly Nimetön 25.11.2006 0 Runo
StarFly Nimetön 25.11.2006 3 Runo
StarFly Uni 24.11.2006 0 Runo