Uni

Runoilija StarFly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällänen omituinen otus joka joskus innostuu runon tapasia kirjottelemaan...
Koskaan ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan..
Ei todellakaan.

Arvostan todella paljon jos kertoisitte mielipiteenne runosistani :)

Kopiointi kielletty, ilman lupaa. Kiitos.
 

Mä näin susta unta.
Seistiin jonkun talon eteisessä.
Mä sanoin sulle:
-Mulla on sua ikävä.
Sä katsoit mua ja käänsit pääs pois.
Sanoit:
-Niin mullakin sua.
Silitin sun poskees,
vaikka ensin vastustelit.
Poskes oli yhtä kylmä
kuin silloin yli kolme kuukautta sitten,
kun sut viimeisen kerran arkussa näin.

Kyyneleet valuu väkisinkin silmistäni,
kun vaan ajattelenkin että sulla olis mua ikävä.
Haluan vaan ajatella et sulla on kaikki hyvin.

Selite: 
Rakkaalle veljelle...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
StarFly Nimetön 4.5.2011 0 Runo
StarFly Nimetön 20.11.2007 0 Runo
StarFly Nimetön 20.11.2007 0 Runo
StarFly Nimetön 20.11.2007 0 Runo
StarFly Nimetön 28.9.2007 2 Runo
StarFly Ei 19.5.2007 1 Runo
StarFly Nimetön 5.2.2007 1 Runo
StarFly Nimetön 25.11.2006 0 Runo
StarFly Nimetön 25.11.2006 3 Runo
StarFly Uni 24.11.2006 0 Runo