Ei

Runoilija StarFly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällänen omituinen otus joka joskus innostuu runon tapasia kirjottelemaan...
Koskaan ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan..
Ei todellakaan.

Arvostan todella paljon jos kertoisitte mielipiteenne runosistani :)

Kopiointi kielletty, ilman lupaa. Kiitos.
 

Ei mene päivääkään,
ettenkö sua ajattelis.
Ei mene hetkeäkään,
ettenkö sua kaipaisi.
Ei mikään tässä maailmassa
voi tätä tuskaa pois viedä.
Ei kukaan voi sua korvata.
Ei kukaan ole sun veronen.
Haluan sut tänne.
Mun kanssa juttelemaan,
mua naurattamaan.
Vaikka mä sulle kuinka juttelen,
sä et enää vastaa mulle.
Et enää ikinä.

Selite: 
Mulla on ikävä!!!! :'( Veljelle tämäkin..
Kategoria: 
 

Kommentit

kyyneleet ihan valuu silmistäsi,
huomaan tästä kuinka rakas veljes sulle oli..

Otan osaa suruusi ! :)<3

hieno on runo,
kaipaava ja koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
StarFly Nimetön 4.5.2011 0 Runo
StarFly Nimetön 20.11.2007 0 Runo
StarFly Nimetön 20.11.2007 0 Runo
StarFly Nimetön 20.11.2007 0 Runo
StarFly Nimetön 28.9.2007 2 Runo
StarFly Ei 19.5.2007 1 Runo
StarFly Nimetön 5.2.2007 1 Runo
StarFly Nimetön 25.11.2006 0 Runo
StarFly Nimetön 25.11.2006 3 Runo
StarFly Uni 24.11.2006 0 Runo