Sanakirja.

Runoilija Ninj

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.4.2017
Viimeksi paikalla: 18.5.2021 23:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ensimmäinen runokirjani "Otava olkapäälläni" saatavissa verkkokirjakaupoista.
 
 
Toistuva
      Jatkuva
.           Pysyvä?

Sana krooninen tarkoittaa
 taistelua loppuun asti.
.            
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, sairaudelle ei kannata antaa sijaa.
Pienessä runossa vahva lataus
Rivejään suurempi teksti.
Omat kokemukset saivat uuden tahdon taistella.
Herättelevä runo. Hieno.
 

Käyttäjän kaikki runot