Varjossa.

Runoilija Ninj

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.4.2017
Viimeksi paikalla: 18.5.2021 23:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ensimmäinen runokirjani "Otava olkapäälläni" saatavissa verkkokirjakaupoista.
 
 
Luulit jo, että
tämä on pimeys

Vielä on varjoja
- vielä on valoa.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä !
Aina on varjoja, valoja ja tietenkin myöskin toivoa <3
Kertakaikkisen hieno!
Tyylikäs. :>
 

Käyttäjän kaikki runot