Äärilaidoillani

Runoilija Ninj

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.4.2017
Viimeksi paikalla: 18.5.2021 23:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ensimmäinen runokirjani "Otava olkapäälläni" saatavissa verkkokirjakaupoista.
 
 
tapa tehdä
 helvetisti
 ja kokea riittämättömyyttä

olla olematta lähes koskaan
 vihainen
 ja silloin harvoin katkeroitua 

itsellensä valehtelemisen-taidon
 puuttuminen
 ja aina kanssani kulkeva herkkyys...

Parhaat puoleni,
 pahimmat puoleni;
 sama asia.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Yleensä ikävät asiat kannattaa kääntää vahvuudeksi.
Viimeiset kolme riviä riittäisi, niissä on paljon asiaa.
Täydellinen kokonaisuus.
samaistun muuten paitsi itsellensä valehtelemiseen
Tämä kolahti, tunnistan itseni. Hyvä runo.
Niinpä. Ja niiden kanssa on elettävä.
 

Käyttäjän kaikki runot