Päin naamaa

Runoilija Ninj

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.4.2017
Viimeksi paikalla: 18.5.2021 23:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ensimmäinen runokirjani "Otava olkapäälläni" saatavissa verkkokirjakaupoista.
 
 
Sinä olet hirveän hyvä

lyömään seinään
 minun päätäni

Etkä sinä lopeta,
et sitten millään

vaikka jo hiljaisuus
 välillämme

huutaa kurkku suorana
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin käytetty, toivottavasti vertauskuvallisesti.
ei toivottavaa edes henkisesti, sanat osuvat kohdalleen
Tämä runo toimii erinomaisen hyvin!
Heti alussa lukija saa kokea mielessään sen tuskan, minkä ensimmäinen kokonainen lause sinne iskee. Ja edetessä tuska kasvaa, muodostuen lopussa mielen verkkokalvoille selvänä kuvana Edvard Munchin tauluksi "Huuto"!

Tuon tyyppisen tunteen runosi toi mieleeni, sitä lukiessani.

Kahden ihmisen välille syystä tai toisesta muodostunut sanattomuus, alkaa ajan myötä muistuttamaan suossa vellovaa lätäkköä.
Auts.
Alusta loppuun asti riipaiseva, pidän rivityksestä ja säkeistöjenkin asettelusta.
Todella päin naamaa tämä. Puhuttelee vahvasti.
 

Käyttäjän kaikki runot