Ikänäkö

Runoilija Ninj

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.4.2017
Viimeksi paikalla: 18.5.2021 23:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ensimmäinen runokirjani "Otava olkapäälläni" saatavissa verkkokirjakaupoista.
 
 
Kuolemanpelko
 on vienyt kykyni
nähdä haamuja
 ja syvälle sieluun

aikuisuuden verho
 sumentaa hiljalleen
kaukonäön
 ja lähinäönkin

iän tuoma kyynisyys
 ei kuitenkaan auta
kaikkia pois
 sinisilmäisyydestä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo. 
Painava totuus tässä. Hieno. 
Pitää uskaltaa todeta asioita, mutta helpommin sanottu kuin tehty. Täytyy hommata uudet silmät tai rillit ehdottomasti! 
 

Käyttäjän kaikki runot